Sportsgrene

sport på college i USA
Bemærk venligst, at vi i øjeblikket desværre ikke kan tilbyde sportslegater til college i USA. Hold øje med vores hjemmeside vedrørende nyt på dette område.

Du kan dyrke en række specifikke sportsgrene på Colleges i USA.

KILROY er repræsentant for en række forskellige universiteter og skoler i USA, hvor du kan kombinere din sport med dine studier. Konkurrencen om sportslegaterne er løbende blevet skærpet og der findes efterhånden mange gode sportsudøvere rundt omkring i verden, hvilket gør at stipendierne er få og attraktive. For at modtage et sportslegat til et universitet i USA, er det derfor vigtigt, at du har det rette niveau og er mere end bare "god" til din sportsgren.

KILROY har flere års erfaring i branchen og vi står klar til at hjælpe dig med at få et sportslegat i USA. Personligt har vi også erfaringer med at dyrke sport og studere i USA.

Vil du høre mere om sportslegat i USA
Kontakt KILROY

 

Hvilke sportsgrene drejer det sig om?

Indenfor disse sportsgrene er det muligt, at søge om stipendium (sportslegat).

 • Fodbold
 • Golf
 • Svømning
 • Atletik 

Hvilken uddannelse og hvorhenne?

At finde en uddannelsesinstitution og en uddannelse kan i sig selv være vanskeligt. KILROY har mange års erfaring med de amerikanske ansøgningsprocesser og vi har i de senere år etableret et bredt netværk af kontakter til skoler og trænere, der har stor tillid til os. Vi kan hjælpe, uanset faglig fokus, med de fleste sportsgrene, og vores mål er at finde en individuel løsning, der passer dig og din situation.

De tre aspekter vi forholder os til, når vi hjælper dig med at finde en egnet skole, er:

 • dit akademiske niveau
 • dit sportslige niveau
 • dine økonomiske muligheder

At studere i USA kan være dyrt, men med det rette stipendium kan dine omkostninger reduceres betydeligt.

KILROY hjælper dig gennem hele processen med; ansøgning, tests, stipendier, oversættelser, SU, forsikring, visum, rejsen, opholdet osv. For atleter, er det særligt vigtigt at finde den rette kombination af uddannelse og sport, og vi hjælpre og støtter dig gennem hele processen.

Dit sportslegat: Hvad hjælper KILROY med?

 • Ansøgning og optagelse på skole / uddannelse - du sikres det rette akademisk valg.
 • Øgede chancer for gode stipendier - så de samlede omkostninger minimeres
 • Personlig rådgivning og tips baseret på mange års erfaring - du undgår mange problemer og fejl under hele processen.
 • En garanteret plads på et collegeteam.

Tag kontakt til KILROY

Hvis du vil snakke med os om et sportsophold i USA og høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er uforpligtende at tale med en KILROY studievejleder, og vi står altid klar til at hjælpe dig med alle former for spørgsmål.

Jeg vil gerne høre mere om et sportslegat i USA
Kontakt KILROY
Kontakt