Ann H.

Ann snakker med lokal pige i Vietnam
F  

Navn
Ann H.

Stilling
Studievejleder

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Min store passion er at rejse og jeg har været på flere udvekslingsophold, boet i udlandet samt backpacket i mere end 40 lande. Gennem mine rejser har jeg fået indsigt i flere forskellige kulturer, hvorfor jeg håber, at jeg kan videregive erfaringer til andre, som ønsker at studere udenlands.

Jeg har bl.a. gået på High School i Argentina, været på flere sprogskoleophold i England og senest læst ét semester i Los Angeles i forbindelse med mit studie på Copenhagen Business School.

Jeg valgte at læse et semester i udlandet af flere grunde; først og fremmest fordi jeg elsker at rejse og så en god mulighed i at kombinere dette med mit studie. Derudover, så jeg muligheden for at få lov til at studere en masse spændende fag, som min uddannelsesinstitution i Danmark ikke kunne tilbyde, og derved tilføje noget unikt til mit CV. At være universitetsstuderende i USA var virkelig anderledes ift. hvad jeg var vant til hjemmefra. Universitets campus var kæmpe stort, og havde bl.a. flere swimmingpools, bowlinghal, en japansk have, sportscenter med indendørs løbebaner, et gigantisk sportsstadion, hvor alle elever gik amok når skolens basketballhold skulle spille kamp mm. En virkelig fed oplevelse!

Ydermere synes jeg, at det har været super fedt at ”bosætte” sig i et land over en længere periode, så man virkelig lærer kulturen bedre at kende, og ikke bare er turist.

Udover at have fået en masse nye lokale venner i forbindelse med mine studieophold, har jeg også mødt et hav af andre internationale studerende fra forskellige steder i verden, som jeg nu har planer om at besøge. 

Mine favoritter
Kontakt