Lena H.

Lærer nye Hula-moves på Hawaii
F  

Navn
Lena H.

Stilling
Studievejleder

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Indrømmet, jeg er lidt af en kultur-nørd. Jeg har altid synes, at det er utrolig fascinerende at opleve hvordan folk lever forskelligt rundt omkring i verden. Derfor skulle jeg selvfølgelig studere i udlandet! Findes der en bedre mulighed for at lære en anden kultur at kende, end selv at blive en del af den lokale dagligdag og samtidig få undervisning fra et lokalt perspektiv?

Jeg elsker at opleve forskellige studiekulturer, og har gennem min uddannelse gået på 7 forskellige universiteter i 5 forskellige lande. I 2012 hjalp KILROY mig med at søge ind på Hawaii Pacific University. Mit ophold på Hawaii var helt fantastisk – jeg tabte mit hjerte til den smukke natur og den afslappede stemning. Faktisk så meget at jeg endte med at blive på øen i et helt år mere end planlagt!

Mine udlandsophold har givet mig nogle unikke oplevelser som f.eks. at være tidtager i en surfingkonkurrence på en militærbase på Hawaii, mens pukkelhvalerne springer i baggrunden, opleve Pride-festival med mine medstuderende i Singapore, være med i pauseunderholdningen til en amerikansk NFL kamp på landsdækkende tv og spontant arrangere en international danseworkshop på min tyske sommerskole, hvor vi lærte hinanden Bollywood, østrigsk vals og dansk lancier.

Jeg har fået et fantastisk internationalt netværk, og har flere gange besøgt tidligere studiekammerarter rundt omkring i verden. Desuden blev jeg så vild med det internationale studiemiljø, at jeg valgte at tage en engelsksproget kandidatuddannelse i Danmark og Sverige. 

Min mission er at hjælpe dig med at komme afsted på et super fedt studieophold i udlandet. Jeg ved af egen erfaring, at ansøgningsprocesserne kan virke uoverskuelige ved første øjekast, men jeg hjælper dig med at tage det skridt for skridt, og jeg lover, at når du først er kommet afsted, så glemmer du alt om papirarbejdet!

Mine favoritter
Kontakt