Studier i udlandet

Studier i udlandet
Når du skal planlægge et kortere eller længere studieophold i udlandet er der ingen grænser for mængden af spørgsmål som dukker op, og KILROY er til for at hjælpe dig med at komme af sted på udlandsophold. Måske du ønsker svarene på:
  • Hvordan betaler jeg for mit studieophold? 
  • Hvordan ansøger jeg? 
  • Hvilke lande skal jeg læse i? 
  • Kan jeg stole på at det akademiske niveau er højt nok?
  • Hvilke tests skal jeg tage?
  • Og meget, meget andet. Læs mere her og bliv klogere på hvordan du kan komme af sted og blive optaget på et universitet i udlandet.

Få gratis studievejledning

Få gratis studievejledning
KILROY tilbyder gratis studievejledning til dig der ønsker at læse i udlandet. Vi hjælper dig med din ansøgning, praktiske forberedelser og vi ved alt omkring omkostninger og udgifter ved studier i udlandet.
Kontakt KILROY

Se universiteter

Se universiteter
KILROY arbejder tæt sammen med universiteter i: USA, Australien, New Zealand, Kina, Dubai, England, Singapore og Vietnam. Vores partneruniversiteter besidder en høj akademisk standard, og alle forelæsninger er på engelsk.
Spørgsmål? Se universiteter

Se fag & uddannelser

Se fag & uddannelser
Alt er muligt. Bachelor, Kandidat, Ph.D eller måske blot et semester (study abroad). Læs jura, marketing, fysioterapeut, sygeplejerske eller måske til idrætslærer. Alt er muligt!
Spørgsmål? Søg uddannelser

Priser

Priser
Omkostninger og finansiering kan skabe bekymring hos mange der ønsker at læse i udlandet. Typiske spørgsmål er: Hvad koster det at studere? Hvad er leveomkostningerne? Kan jeg søge legater? KILROY's studievejledere hjælper dig med hele processen.
Spørgsmål? Læs om finansiering

Profiler af studerende i udlandet

Profiler af studerende i udlandet
Er du nysgerrig efter at lære mere om hvordan det i virkeligheden er at studere i udlandet? Vi har snakket med nogle af vores fantastiske studerende der studerer i udlandet og du kan læse deres historier her.
Læs historier Se film

 

3 gode grunde til at tage en uddannelse i udlandet

  • Det er sundt at komme lidt ud af sin comfortzone og udfordre sig selv. Det vil en fremtidig arbejdsgiver også se positivt på, når han læser dit CV og ser, at du har studeret i udlandet.
  • Du får en masse nye venner og et stort udenlandsk netværk. Og hvem ved? Måske du en gang får brug for en hjælpende hånd i forbindelse med et job i Australien eller en rejse til Mexico?
  • At tage en hel uddannelse i udlandet, eller blot et semester, giver utrolig mange vildeo g unikke oplevelser. Tit så opdager man det bare ikke, før man er hjemme igen, og har fået studieopholdet på afstand. Tro os! Vi tænker alle sammen tilbage på studierne i udlandet fra tid til anden. 
Få gratis studievejledning
Kontakt os
Kontakt