Finansiering af studier i udlandet

Finansiering af studier i udlandet
Det at finansiere dine studier i udlandet, kommer muligvis til at være en af dine største bekymringer, når du overvejer at studere i udlandet. Her giver vi dig et godt overblik over hvilke udgifter og hvilke indtægter du kan forvente mens du læser i udlandet.

Hvad koster det at læse i udlandet?

Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. I nogle tilfælde kan du måske blive overrasket over at studier i udlandet kan blive billigere end i dit hjemland. Vi anbefaler at du kontakter os for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på. Prisen for at læse en bachelor i medicin VS et semester i business, er vidt forskellig, og vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os og fortæller os om, hvad du drømmer om ift destination og uddannelse, og på denne måde vil det være nemmere for os, at sende dig en pris pris på din uddannelse. Forneden finder du links til mere information om udlandsstipendium, SU til udlandet, legater, scholarships, studiejob og studieafgifter.

Læs mere om:

  • Udlandsstipendium - med et udlandsstipendium kan du få betalt hele eller en stor del af din uddannelse i udlandet.
  • Legater i udlandet - søg legater fx KILROY Foundations studielegat
  • Scholarships -  mange samarbejdsuniversiteter tilbyder scholarships til internationale studerende.
  • SU i udlandet - i langt de fleste tilfælde kan du få din SU med til udlandet
  • Studiejob i udlandet - i nogle lande, fx i England og Australien, er det tilladt for internationale studerende at søge et studiejob ved siden af uddannelsen. 
  • Studieafgifter - Studieafgiften til det enkelte universitet varierer fra person til person. Fortæl os om dine drømme og planer, og vi kan sende dig prisen på dit udlandsophold.

Vi anbefaler altid at du medbringer nok penge til at kunne gennemføre det første semester uden et studiejob, så du har nok tid til at blive vant til arbejdsbyrden fra universitetet. Nogle af vores studerende, fx studerende i England, foretrækker at tage hjem i sommerferierne for at arbejde og spare penge op til næste semesters betaling.

Få tilsendt et budget over din drømme uddannelse i udlandet
Kontakt KILROY
Ansøg om et KILROY Foundation-legat
Ansøg her!
Kontakt