Planlæg dit studie i udlandet

Planlæg dit studie i udlandet
Hvis du er i tvivl om hvordan du skal planlægge dit studieophold i udlandet bør du tage et kig på denne guide til ansøgningsprocessen. Læs vores tjekliste og lær mere om hvordan KILROYs studievejledere kan hjælpe dig på vej.

Alle der er kvalificeret til uddannelse på højere niveau, på universiteter i Europa, kan studere i udlandet, tage en hel bachelor- eller masteruddannelse eller studere 1-2 semestre i udlandet.

Hvis du er fleksibel når det kommer til at gøre tingene på en lidt anden måde, og hvis du holder af at møde nye mennesker og afprøve nye måder at leve på, så vil du med garanti få en fantastisk oplevelse under dine studier i udlandet.

Internettet har gjort det meget nemmere at holde kontakten til venner og familie der hjemme, men i sidste ende er det dig selv der skal løse eventuelle problemer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med dine studier i udlandet. Lad dig ikke skræmme af dette. Det at finde nye venner og udfordre sig selv er en del af eventyret, og efter nogen tid i et nyt land vil du opleve at du har udviklet dig selv. De fleste studerende siger at de bliver mere selvsikre ved at studere i udlandet. De opdager at de selv er fuldt ud i stand til at klare de udfordringer de møder.

Husk at lave en tjekliste inde du rejser, tjek op på dine flybilletter og forsikring og få styr på det sidste inden du rejser. Du kan ligeledes blive klogere på studieliv i udlandet i vores studieguide.

Få hjælp til planlægning af dit studieophold i udlandet
Kontakt en studievejleder
Kontakt