IELTS | International English Language Testing System

IELTS | engelsk test |
Der findes to versioner af IELTS testen. Kontakt en studievejleder hos KILROY for at finde ud af om du behøver at tage en IELTS test inden du kan ansøge om optagelse på dit drømmeuniversitet.

Kun nogle af KILROYs universiteter i udlandet, kræver en IELTS test. Eftersom det slet ikke er sikkert at du skal tage en test, anbefaler vi, at du kontakter os for at høre om det er nødvendigt inden du melder dig til.

Hvordan foregår IELTS testen?

IELTS testen er opdelt i fire dele og du vil have begrænset tid til hver enkelt del:

  1. Listening (40 min)
  2. Reading (60 min)
  3. Writing (60 min)
  4. Speaking (15 min)

De første tre dele finder altid sted på samme dag og umiddelbart efter hinanden. Afhængig af, hvor du tager testen kan du blive spurgt om at tage den talende del på en anden dag.

Der gives et resultat for hver enkelt del af testen og et samlet resultat. Skalaen går fra 0-9. Hvis du er i tvivl om det krævede resultat for det universitet du ansøger om optagelse på, kan du altid kontakte en studiekoordinator hos KILROY.

IELTS test i Danmark

Testen kan i øjeblikket kun tages i København. Find dit lokale testcenter. Her kan du også finde information om hvor og hvornår testen udbydes og hvordan du tilmelder dig.

Forberedelse til en IELTS testen

IELTS har udgivet officielt materiale, som kan hjælpe dig med at danne et overblik over testens opbygning og spørgsmål. Der findes to udgaver:

  • Vol.1 Official IELTS Practice Materials (med CD)
  • Vol.2 Official IELTS Practice Materials (med DVD)

Begge bøger indeholder prøver på læse-, lytte- og taledelen med svar og kommentarer fra eksaminator. CDen indeholder prøver på lyttedelen og DVD'en viser kandidater, som tager taledelen. Det omtalte materiale kan rekvireres fra dit lokale testcenter.  Lokale testcentre udbyder også i nogle tilfælde forberedelseskurser. Læs mere om forberedelse og bestil materiale til IELTS testen

Det anbefales, at du læser 'Information for candidates booklet: her kan du bl.a. læse om testens forskellige dele og andet praktisk omkring testen. Download brochuren i PDF-format.

På følgende hjemmesider har du mulighed for gratis at øve dig på IELTS-testen:

Har du spørgsmål om IELTS testen?
Få gratis vejledning
Kontakt