TOEFL | Test of English as a Foreign Language

TOEFL | Test of English as a Foreign Language | Engelsk test
Formålet med en TOEFL test er at vurdere din evne til at bruge og forstå engelsk i kategorierne lytte, læse, tale og skrive. Nogle universiteter i udlandet kræver en TOEFL test for at blive optaget. Få gratis vejledning hos KILROY om TOEFL test og optagelse.

Hvis du ønsker at læse på et af universitet i udlandet, kan det være et krav at du skal tage en TOEFL test. Dette er dog ikke altid tilfældet, og vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til en studievejleder for at høre om du skal tage en TOEFL test for at komme ind på det universitet du ønsker.

Skal jeg tage en TOEFL test?
Få gratis vejledning

Hvordan foregår en TOEFL test?

Der findes to forskellige udgaver af TOEFL-testen: En papir-baseret test (forkortes PBT), som normalt udbydes i København samt en online test. Begge versioner er fuldt ud accepteret af universiteterne.

TOEFL- Internet Based Test (iBT)

Når man tager den internetbaserede version, testes man i fire kategorier: lytte, læse, tale og skrive. Der er tidsbegrænsning på hver af de fire kategorier af testen. Sammenlagt tager testen 4.5 time. Selvom testen tages online, skal den tages på et lokalt testcenter.

Der tildeles et resultat for hver kategori (0-30) og et samlet resultat for hele testen (0-120) Du kan finde det enkelte universitets krav for optagelse på universitetets hjemmeside. Hvis du er usikker på kravene kan du altid kontakte en studiekoordinator fra KILROY education.

TOEFL - Paper Based Test (PBT)

Præcis som den internetbaserede TOEFL test er den papirbaserede opdelt i fire kategorier: lytte, læse, tale og skrive. Hele testen tager 4 timer og der gives et resultat for hver testkategori samt et samlet resultat. Alt i alt tildeles der et resultat på mellem 310 og 677.

Hvordan forbeder jeg mig til TOEFL testen?

På disse sider kan du finde tests og læse gode råd til, hvordan du klarer de forskellige dele af TOEFL-testen:

TOEFL testen i Danmark

Den papirbaserede version af testen udbydes normalt i København, mens den internetbaserede version hver anden uge kan tages i Malmø.

Skal jeg tage en TOEFL test?
Kontakt KILROY
Kontakt