Academic English

Akademisk English og TEFL
Undersøgelser viser, at de personer der har en avanceret forståelse af det engelske sprog, har større sandsynlighed for at opnå mere i deres karriere. Derudover viser samme undersøgelser, at et stærkt engelsk baner vejen for bedre betalte jobs og mere succes i dit socialliv.

Selv om du ikke tænker over det, så er et stærkere engelsk medvirkende til, at andre får en bedre opfattelse af dig. Hvis du har et udvidet ordforråd, er skarp på grammatiken og har en klar udtale, er der stor sandsynlighed for, at folk vil anse dig som både intelligent og vel-informeret. Det giver derfor sig selv, at et bedre engelsk kan være med til øge dine chancer for at få succes i din karriere.

Du kan forbedre dit engelsk på flere forskellige måder:

Læs akademisk engelsk i udlandet

Læs akademisk engelsk i udlandet
Du kan studere akademisk engelsk-kurser af kortere varighed på ét af vores mange samarbejdsuniversiteter i USA, Europa, New Zealand eller Australien.
Kontakt os Læs mere

 

Online TEFL Certifikat

Online TEFL Certifikat
Du kan bruge dit TEFL Certificate til at undervise i engelsk eller som bevis på dine engelskkundskaber. Det kan give dig en fordel, når du skal søge jobs i internationale virksomheder.
Kontakt os Læs mere

 

Vil du vide mere?
Skriv til os!

 

Kontakt