Bachelor i udlandet

Spring ud i det, og læs din bachelor i udlandet. Alle der er kvalificeret til uddannelse på højere niveau, på universiteter i Europa, kan tage en bachelor i udlandet. Få gratis studievejledning hos KILROY om bachelor i udlandet.

Hvor lang tid tager det at læse en bachelor i udlandet?

En bachelor i udlandet tager normalt 3-4 år og er ækvivalent med en bachelor i Danmark.

Hvor kan jeg læse en bachelor i udlandet?

Du kan læse en hel bachelor på anerkendte og prestigefyldte universiteter i hele verden:

Bachelor i Australien:

Bachelor i Canada:

Bachelor i USA:

Bachelor i England:

Bachelor i New Zealand:

Bachelor i Singapore:

Bachelor i Kina

Hvilke optagelseskrav er der til bacheloruddannelser i udlandet?

Optagelseskravene afhænger af hvor og hvad du ønsker at læse. Nogle skoler kan f.eks. kræve at du har taget et specifikt fag på et højere niveau, og langt de fleste kunstrelaterede uddannelser kræver, at du kan fremvise et portefølje af dit arbejde. I tillæg til dette vil de fleste institutioner se bevis på dine engelskkundskaber via en TOEFL eller IELTS test. Nogle universiteter accepterer dit eksamensbevis på engelskundervisning fra gymnasiet eller lign.

Hvis du er i tvivl om du opfylder adgangskravene, kan du altid kontakte en studievejleder hos KILROY. Vi svarer på dine spørgsmål og giver dig gratis studievejledning.

Få gratis studievejledning
Kontakt os

bachelor i udlandet - læse bachelor i udlandet


Hvilke kompetencer får man med en bachelor i udlandet?

Nogle bacheloruddannelser giver dig kompetencer til at arbejde som f.eks. sygeplejerske eller laboratorieassistent (professionsbachelor) mens andre bacheloruddannelser forbereder dig på en overbygning, som en master eller kandidat. KILROY kan guide dig, så du vælger en bacheloruddannelse der passer til dine ønsker og fremtidige planer.

Med en bacheloruddannelse i udlandet vil du få både professionelle og personlige kontakter i det pågældende land. På baggrund af dette vælger mange studerende at blive i det pågældende land og arbejde efter endt uddannelse.

Hvis du vil vide mere om adgangskrav til Bacheloruddannelser i udlandet kan du kontakte KILROY. Vores dedikerede studiekoordinatorer har dybdegående information om universiteterne og deres adgangskrav til bacheloruddannelser i udlandet. Vores studievejledning er gratis.

Vil du læse en bachelor i udlandet?
Kontakt KILROY
Kontakt