College i USA - Få Beverly Hills oplevelsen!

College i USA er en helt unik studieoplevelse og et semester eller et år på College er henvendt til dig der lige er blevet færdig med gymnasiet, og til dig som endnu er lidt i tvivl om hvad du skal læse.

Hvad er kravene for at blive optaget på College i USA?

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bestået en gymnasiel uddannelse (gymnasie, handelsskole og lignende)
  • Dine engelskkundskaber skal være bestået

Hvor kan jeg komme hen på College i USA?

KILROY sender studerende på College til enten:

KILROY har gratis studievejledning omkring College i USA. Vi svarer på dine spørgsmål og hjælper dig med hele ansøgningsprocessen.

Om College i USA:

Under dit studieophold på College i USA kan du få inspiration og idéer til din fremtidige karriere, læse stort set lige de fag du altid har drømt om, samtidig med, at du får dit livs collegeoplevelse som var du midt i en amerikansk TV-serie om college-livet. Du bor i USA, læser med amerikanske og andre internationale studerende og får USA oplevelsen tæt inde på livet
- og det er en investering i din fremtid!

Hvad er et College?

Det er vigtigt at forstå at de Colleges som KILROY samarbejder med, ikke kan oversættes til dansk da vi ikke har tilsvarende institutioner i Danmark. Colleges er ikke universiteter, men de er 'forstadier' til universitetet, og det studie som de amerikanske studerende går på efter High School og inden de skal på University. Typisk vil de studerende efter to år på College, vælge at fortsætte på University, og derved få overført fagene fra College. College kan sammenlignes med en mellemlang videregående uddannelse, dog uden at være en fuld bachelor.

Som dansker kan du komme på College lige efter gymnasiet og hvis du ønsker det, kan du blive overført til et amerikansk universitet efter to år. Du kan også vælge at læse på College i et semester eller to og derefter flytte hjem for at starte på en dansk uddannelsesinstitution.

Vil du vide mere om College i USA?
Kontakt en studievejleder


Billeder fra colleges i USA:

Tag på College i USA - Læs i Californien med KILROY

Santa Barbara City College (SBCC) i Californien - Læs i Californien og få en ægte College oplevelse!

Læs i Californien - Uddannelse i Californien - Santa Monica med KILROY

Tag på Santa Monica College (SMC) i Californien - Læs, bo og oplev Californien som ægte studerende! 

Hillsborough - college i Florida - studieår i Florida

Nyd livet i Florida som college studerende. Læs på Hillsborough Community College.


Hvad kan jeg læse på College i USA?

Hillsborough, Santa Barbara City College, Green River College, Berkeley College, Foothill-De Anza Colleges og Santa Monica College tilbyder en bred vifte af fag indenfor forskellige retninger. Hvis du fx. drømmer om en dag at læse psykologi eller økonomi i Danmark, kan det være en god idé at læse fag indenfor dette felt, for at lære mere om området. Det kan også være at du altid har drømt om at læse musik, dans eller film production og blot gerne vil udleve drømmen om at læse disse fag i USA. Det er helt op til dig og College giver dig muligheden for at udleve drømmen, sammensætte din unikke oplevelse og gøre det du vil!

Læs fashion i USA - læs fashion i Californien - College i USA

Louise går på Santa Monica College i USA. Læs Louises historie om livet på College.

Hvordan er hverdagen på College i USA?

Som studerende på et College i USA oplever du den ægte amerikanske College stemning som du kender det fra film og TV-serier. Du bor tæt på skolen, har undervisning og studerer med andre unge. Du spiser lunch i skolens kantine og når du har fri hænger du ud i fantastiske USA med dine nye venner. Efter skole er der en masse sportsklubber og fritidsaktiviteter du kan deltage i fx. cheerleading, rugby eller American football.

Måske du tager ind til Los Angeles eller Miami i weekenden eller på tur til San Diego, Orlando eller Las Vegas? Det kan også være at du tager et surfkursus på stranden? Det er dig der bestemmer!

Kan jeg få fagene fra College meritoverført til Danmark?

Du kan, som udgangspunkt, ikke få fagene meritoverført til en længere videregående uddannelsesinstition i Danmark fx. RUC, KU, CBS, ASB eller AAU. Dog vil nogen danske korte og mellemlange videregående uddannelser gerne meritgodkende nogle fag - du skal kontakte uddannelsesstedet i Danmark for at spørge dem - denne del kan KILROY desværre ikke hjælpe dig med.

Læs i Californien - Studer i Los Angeles - Tag på College i USAEmil går på Santa Barbara City College. Læs hans historie om College livet i Californien her.

Kan jeg få SU med på College?

Hvis du er indskrevet på en dansk uddannelse i Danmark, kan du søge om at få SU med til udlandet. Hvis du lige er blevet færdig med gymnasiet eller lignende i Danmark, kan du ikke få SU mens du læser på College i USA. Dog kan du, hvis du vælger at fortsætte på College efter det første år, søge om at få SU med til de sidste tre år af din College tid.

Kriteriet for om du får SU med til udlandet, er ud fra vurderingen om din uddannelse er brugbar på det danske jobmarked. Husk at der er mulighed for at søge legater til dit College ophold i USA.

Hvordan bor man når er på College i USA?

Man kan ikke bo på campus, men der er god mulighed for at få et værelse på et af de private kollegier lige udenfor campus, hvor der også bor andre unge. Med dine optagelsespapirer får du housing informationen tilsendt, og du kan derved søge om bolig når du er optaget. Selvom KILROY ikke kan garantere noget, er vores erfaring, at der gode muligheder for at blive optaget og få et værelse på kollegiet.

Hvad koster det at gå på College i USA?

Prisen for studieafgifterne alene ligger på cirka 22.000 DKK per semester. Derudover kommer leveomkostningerne, flybillet, forsikring osv. Hvis du tager kontakt til en studievejleder hos KILROY, kan du modtage et vejledende budget for et eller to semestre på College, så du ved hvad du skal forholde dig til. KILROY er specialister i billige flybilletter og vi vil hjælpe dig med at finde den billigste samt en fleksibel flybillet til USA. Vi kan også hjælpe dig med forsikring og vejlede dig omkring visum-ansøgningsprocessen.

Jeg har flere spørgsmål om College i USA - hvad gør jeg?

KILROYs dygtige studievejledere står altid klar til at hjælpe dig at svare på dine spørgsmål. Du kan ringe til os på 70 15 40 15 og du kan sende os dit spørgsmål via e-mail. Vi svarer dig så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme på College i USA!

Læs Emils historie fra hans College ophold på Santa Barbara City College her.

Læs Louises historie fra hendes College ophold på Santa Monica her.

Jeg har spørgsmål om College i USA
Kontakt en studievejleder
Kontakt