Ph.d. i udlandet - Australien, England eller New Zealand

phd i udlandet - phd i australien - phd i england - phd new zealand
Drømmer du om at skrive din Ph.d. afhandling under andre himmelstrøg? Du kan vælge at skrive din Ph.d. i udlandet og få international erfaring oven i hatten. Vi tilbyder gratis studievejledning til dig der ønsker at skrive din Ph.d. afhandling i Australien, England eller New Zealand. Vi hjælper dig oven i hatten med din ansøgning, visum, bolig, legater og alt der imellem. Nemmere bliver det ikke.

I stedet for at skrive din Ph.d. i kolde Danmark, har du mulighed for at tage ud og opleve verden samtidig med at du bliver forsker i udlandet. Skriv fx din Ph.d. i Australien, England eller New Zealand med KILROY. Vi samarbejder med anerkendte universiteter i hele verden, som tilbyder muligheden for at internationale studerende kan skrive deres Ph.d. på deres uddannelsesinstitution.

Internationale universiteter som tilbyder Ph.d:

Ph.d. i Australien

De fleste universiteter i Australien ligger i Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide og Perth. Vores studievejledere kan fortælle mere om muligheden for at skrive Ph.d. i Australien, livet som Ph.d. studerende i de forskellige byer, bolig, visum og mulighed for at få legater og støtte til Ph.d. i udlandet. 

Ph.d. i England

Vores partneruniversiteter i England ligger i London, i Bournemouth i den sydlige del af England, i Bristol og i Coventry, tæt på Birmingham. Hør mere om Ph.d. i England hos KILROYs studievejledere.

Ph.d. i New Zealand

I New Zealand kan du skrive Ph.d. i Auckland og Wellington på Nordøen og i Otago på Sydøen. Vores studievejledere kan fortælle mere om dine muligheder for at skrive Ph.d. på smukke New Zealand.

Gratis studievejledning om Ph.d. i udlandet

Luksusspørgsmål - skal det være Ph.d. i Australien, England eller New Zealand? Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, da det kræver en masse research og arbejde. Lige præcis derfor har du mulighed for at kontakte KILROYs studievejledere som gratis vejleder dig om dine muligheder, priser, bolig, mulighed for støtte osv.
Vi gør det nemt for dig at blive Ph.d. studerende i udlandet.

Ph.d. i Australien, England eller New Zealand
Få gratis vejledning
Kontakt