Semester i udlandet - Study abroad i udlandet

Semester i udlandet
Hvis du allerede er i gang med din bachelor- eller masteruddannelse på et universitet i Danmark, kan du tage et eller flere semestre i udlandet. KILROY tilbyder gratis studievejledning om at læse et semester i udlandet. Vi hjælper dig med din ansøgning - helt gratis.

Semester i udlandet er for studerende som vil studere et eller to semestre i udlandet og som...

  • ...har startet deres bachelor- eller masteruddannelse på et universitet i Danmark og som gerne vil kunne overføre et eller to semestre fra udlandet til deres uddannelse.

  • ...har færdiggjort gymnasiet og gerne vil studere et eller to semestre i udlandet for at komme i dybden med nogle af de fag de er interesserede i.

semester i udlandet - læs et semester i udlandet

For at studere et semester eller to i udlandet skal du kunne fremvise et eksamensbevis fra din gymnasiale uddannelse. Du kan påbegynde ansøgningsprocessen allerede inden din afsluttende eksamen.

Nogle universiteter kræver at du har studeret i et eller to år inden du starter på de såkaldte Study Abroad programmer. Kontakt KILROY hvis du har spørgsmål til et specifik universitet eller hvis du ønsker at få generel vejledning til hvordan du starter ansøgningsprocessen til et semester i udlandet.

Hvor vil du læse, og hvad vil du læse? Kontakt vores dygtige studievejledere, fortæl os om dine planer og drømme, og vi vejleder dig om alle informationer. Vores studievejledning er gratis.

Du kan læse om alle universiteter i udlandet her.

Vil du læse et semester i udlandet?
Kontakt os
Kontakt