Vælg studieretning


Vil du gerne studere i udlandet? Det kan vi godt forstå! Det er den absolut fedeste del af studiet. KILROY har masser af samarbejdsuniversiteter i hele verden, så vi kan sagtens hjælpe dig med at komme ind på dit drømmeuniversitet. 

Med KILROY kan du både læse et semester eller to i udlandet (study abroad), eller du kan læse en hel bachelor- eller kandidatuddannelse. Uanset hvad du vælger, så er du garanteret en fed oplevelse for livet, hvor du kommer til at udvikle dig meget. Nå ja, og så får du et internationalt netværk med venner i hele verden!

På denne side kan du læse om de forskellige studieretninger i udlandet. Vi har mange års erfaring med at hjælpe studerende til deres drømmeophold i udlandet, og vi tilbyder gratis studievejledning. 

Nedenfor kan du vælge lige netop den studieretning, som du går og drømmer om, og se hvilke universiteter, der tilbyder studiet. Du kan for eksempel tage en 4-8-ugers workshop på New York Film Academy. Hvis du slet ikke ved, hvor du vil hen, kan du finde din kommende studieby på listen over de 10 fedeste studiebyer.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, og så kan vi sammen kigge på dine muligheder.

Fag du kan studere i udlandet med KILROY

Kontakt