Business

business i udlandet - study business abroad

Studere business i udlandet

Mulighederne for at studere business i udlandet er gode, både når det gælder fagområder, universiteter og destinationer. Hvad med at læse shipping i Kina, tourism management på Hawaii eller Human Ressource Management (HRM) i Australien?

OBS: Du kan også komme i praktik i udlandet med business.

KILROY samarbejder med nogle af de ledende universiteter rundt om i verden, hvoraf mange har højt ansete businessuddannelser. Vælg fagområde i menuen i venstre side, og se hvilke universiteter, der tilbyder hvilke fagområder indenfor business. Hvis du ikke finder det fagområde du søger, så tag kontakt til KIRLOY og lad os hjælpe dig med at finde frem til dit drømmestudie.

Hvordan er en Business uddannelse?

Business er et vidt begreb, især i uddannelsesverdenen, og fungerer primært som paraplybetegnelse for en lang række uddannelser, der spænder meget bredt. Under betegnelsen business finder du uddannelser inden for erhvervsøkonomi, lidt mere hardcore finans, shipping, marketing, HR, ledelse, international business og meget mere. Kort sagt; uddannelser der direkte kan være med til at styrke en virksomheds forretning.

Universiteter hvor du kan studere Business i udlandet:

Læs mere om de lande og universiteter i udlandet som tilbyder uddannelser indenfor Business:

Få mere information om uddannelser inden for Business i udlandet
Kontakt os
Kontakt