Finans

Studer Finance (finans) i udlandet og få hjælp til hele ansøgningsprocessen af KILROY

Studér Finance (finans) i udlandet

Ønsker du en international karriere indenfor finans- og banksektoren er et studieophold på et udenlandsk universitet vejen frem. Det vægter godt på CV'et, at have studeret i udlandet, og det kan give dig mange internationale kontakter, hvilket kan bane vejen for en international karriere inden for finans.

Finans minder lidt om erhvervsøkonomi, men uddannelsen fokuserer desuden meget på interaktion med kunden. Ved at studere finans kommer man med stor sandsynlighed derfor til at beskæftige sig med kunderådgivning og salg. Typisk består uddannelsen af både teoretiske semestre samt praktiske semestre, hvor man vil have praktikophold i relevante virksomheder. Selve uddannelsen er dog forskellig fra land til land, og universitet til universitet - og finansuddannelsen i udlandet vil typisk afvige i større eller mindre grad fra den danske finansuddannelse. 

Hvor kan jeg arbejde som finansuddannet?

Med en uddannelse indenfor finans får man typisk job i banksektoreren, hos ejendomsmæglere, i forsikringsbranchen eller i revisionsselskaber. 

Hvilke fag skal man have?

Uden at kunne give en konkret facitliste, så vil følgende fag typisk være en del af finansuddannelsen:

  • Statistik
  • Økonomi
  • Finansiering
  • Salg
  • Kundepsykologi

Herefter kan man som regel vælge det fokus, som man ønsker uddannelsen skal bevæge sig hen imod. F.eks. inden for finansielle forretninger, forsikring eller ejendomshandel. Har du spørgsmål til finansuddannelsen på et givent universitet, må du endelig kontakte vores studierådgivere, der kan hjælpe dig med konkret information!

Hvor kan jeg læse finans i udlandet?

Find de forskellige universiteter, der tilbyder studier indenfor finans- og banksektoren i udlandet, ved at udvide listen nedenfor:

Få mere information om uddannelser inden for Finans i udlandet
Kontakt os
Kontakt