Human Resources

Studér HR i udlandet

Hvis du er interesseret i at læse HR i udlandet, så tjek denne side ud. Her kan du få information om uddannelsen, ligesom du kan finde de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for HR.

Hvad er Human Resources?

Human Ressources, eller HR, er en uddannelse, der fokuserer på menneskers udvikling, der både er til gavn for den enkelte og organisationen. HR har flere forskellige strenge at spille på, og som uddannet inden for faget kan du bl.a. arbejde med ledelse, medarbejderudvikling og rekruttering. 

Hvor kan jeg få job som HR-uddannet?

De fleste virksomheder har en ansat med HR-baggrund tilknyttet. Enten internt i virksomheden eller eksternt. Du kan både arbejde i det offentlige og det private. Som beskrevet ovenfor, så kan du som HR-udddanet få mange forskellige funktioner i en virksomhed, og det er i virkeligheden din specialisering på studiet, der baner vejen for dit fremtidige job. 

En HR-uddannelse kan dog varierer i indhold fra land til land, og der er ingen facitliste over, hvordan uddannelsen er skruet sammen hos vores forskellige samarbejdspartnere, så hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at studere HR i udlandet, så kontakt en studierådgiver.

Hvor kan jeg læse HR i udlandet?

Udvid nedenstående liste for at se, hvor hvilke universiteter, der har HR som mulig studieretning. Læs mere om de forskellige universiteter ved at følge de forskellige links, eller smid en mail, hvis du vil høre nærmere om HR på et specifikt universitet.

Få mere information om uddannelser inden for Human Resources i udlandet
Kontakt os
Kontakt