International business

Studer International Business i udlandet gennem KILROY

Studér international business i udlandet

Tag en uddannelse i international business i udlandet gennem KILROY. Vi samarbejder med universiteter i hele verden og hjælper dig gennem hele ansøgningsprocessen og frem til studiestart.

Et studieophold i udlandet er for dig der ønsker personlig udfordring og udvikling, at møde nye mennesker og skabe et internationalt netværk der kan gavne din fremtidige karriere.

Hvorfor skal jeg læse international business?

International business er én af de allermest populære uddannelser i Danmark i de senere år, og på CBS var adgangskvotienten i sommeren 2016 et karaktérgennemsnit på hele 12,2 for at komme ind på uddannelsen! 

Det er naturligvis ikke alle, der kan diske op med et så højt snit, og derfor er det oplagt at tage uddannelsen på et udenlandsk universitet. Hvis du allerede er tilknyttet et dansk universitet, og i forvejen læser international business kan du styrke dine faglige kvaliteter og din personlige udvikling ved at tage et semester eller to i udlandet med KILROY.

Hvilke fag skal man have når man læser international business?

International business kommer vidt omkring, og du vil bl.a. have fag inden for marketing, (international) økonomi, statistik og regnskab ligesom du også får et solidt kendskab til organisationsteori, virksomhedsstrategi, afsætning og erhversjura.

Hvorfor læse i udlandet?

For det første kræver International Business et utrolig højt gennemsnit i Danmark, hvorfor det kan være svært at komme ind. Og for det andet kan vi ikke anbefale nok, at man tager, hvis ikke en hel så i hvert fald en del af, uddannelsen i udlandet. Du udvikler dig personligt, samtidig med at du får et stort internationalt netværk, som både bliver gode venner og måske endda gode relationer, hvis du en dag ønsker at flytte karrieren til udlandet. 

Hvor kan jeg læse international business i udlandet?

Find de forskellige universiteter, der tilbyder studier indenfor international business i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for International business i udlandet
Kontakt os
Kontakt