Logistik

Studér logistik i udlandet

Læs logistik og/eller supply chain management i udlandet med KILROY, og få en forståelse for, hvordan en specifik vare går fra at være råmateriale til produkt i forbrugernes hænder.

Logistik-uddannelsen giver dig fagteknisk matematisk og it-baseret viden om, hvordan trafik, transport og logistik fungerer i det moderne samfund. Du får et indgående kendskab til hvordan produkterne går fra at være råmateriale ét sted i verden til at havne hos forbrugeren et andet sted i verden. Begrebet du kommer til at mestre hedder Supply Chain Management.

Hvilke fag kommer jeg til at have?

Hvis du vælger at tage en logistikuddannelse, vil der være en del undervisning i matematik, jura samt organisation og ledelse. Derudover vil fag inden for supply chain management komme til at fylde en del, og du vil få læring inden for f.eks.:

  • Virksomhedens interne processer og mål
  • Markedet og dets indvirkning på virksomheden
  • Indkøbets forskellige processer
  • Produktionens forskellige processer
  • Distribution og varernes bevægelse
  • Informationsstyring

Afhængig af hvilket universit du vælger at læse på, er der også mulighed for at gå i dybden med og blive specialiseret inden for de mere tekniske underliggende processer inden for supply chain management og logistik. Hvis du vælger at gå denne vej på en kandidatuddannelse, kræver det, at du har en relevant bacheloruddannelse som ingeniør. 

Hvor kan jeg læse logistik og supply chain management henne?

Find de universiteter i udlandet, der tilbyder studier indenfor logistik og supply chain management ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Logistik i udlandet
Kontakt os
Kontakt