MBA

MBA uddannelse i udlandet

Find de forskellige universiteter, der tilbyder en MBA uddannelse i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Hvad er en MBA-uddannelse?

En MBA-uddannelse er lidt speciel i forhold til andre uddannelser, fordi det er en uddannelse, hvor der er en del flere adgangskrav end ved øvrige uddannelser. For at søge ind på en MBA i Danmark er minimumskravet en bachelor samt 2-4 års erhvervserfaring efter endt uddannelse. Derudover er der nogle krav om, at man skal have kendskab til matematik, statistik og samfundsøkonomi på et niveau svarende til HD 1.del.

Hvad kræver en MBA-uddannelse i udlandet?

Det er forskelligt hvilke krav vores samarbejdsuniversiteter har, hvis du ønsker at søge ind på en MBA-uddannelse i udlandet. Nogle universiteter kræver, at du har erhvervserfaring, og nogle kræver det ikke. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med en af vores uddannelsesrådgivere, der kan give dig et mere præcist svar på, hvilke krav MBA-uddannelsen har i netop dét land, du gerne vil studere i. Som oftest skal man bestå en GMAT-test med et specifikt gennemsnit for blive optaget på en MBA-uddannelse, men præcis hvilke krav der er for optagelse, er meget forskellige fra land til land og universitet til universitet.

Hvordan fungerer en MBA-uddannelse?

Indholdet i en MBA-uddannelse er i virkeligheden meget case-baseret, og inddrager flere forskellige fag og studieretninger. Der er generelt stor fokus på at forankre metoder og teorier i praksis og i relevante cases, og som nævnt; som oftest tværfagligt. 

Få mere information om uddannelser inden for MBA i udlandet
Kontakt os
Kontakt