Økonomi

Læs økonomi i udlandet gennem KILROY

Læs økonomi i udlandet

Hvad enten du vælger en hel Bachelor- eller Kandidatuddannelse inden for økonomi, eller blot et semester i udlandet i forbindelse med dit Økonomistudie, får du med et studieophold i udlandet det internationale perspektiv på din uddannelse, som kan sikre dig en international karriere.

Hvorfor skal jeg studere økonomi i udlandet?

Helt lavpraktisk, så kan du forvente en oplevelse for livet. Uanset hvilket universitet, du vælger at studere på, vil du møde så mange nye mennesker og få et helt nyt (og stort) internationalt netværk, som muligvis kan hjælpe dig med en international karriere i fremtiden. Derudover er økonomi et studie, der undervises i og arbejdes med på globalt plan, så hvis dine fremtidige karrieremuligheder er gode med en uddannelse i økonomi. 

Hvad indeholder økonomistudiet?

Det siger sig selv, at du kommer til at jonglere med tal, når du studerer økonomi. Generelt er det standard at du har fag inden for mikro- og makroøkonomi, erhvervsøkonomi samt statistik. Ovenstående fag er ret essentielle, hvis du vil have en økonomiuddannelse. Der vil dog naturligvis være forskelige variationer i studiets opbygning og indhold, afhængig af hvor i verden du gerne vil læse økonomi. KILROY kan hjælpe dig med information om økonomi-studier i de forskellige lande.

Hvor kan jeg læse økonomi i udlandet?

Økonomi er som sagt en meget global uddannelse, og du har derfor mange forskellige universiteter at vælge imellem. Udvid nedenstående liste for at se, hvor du kan begynde at drømme dig hen. Tag fat i en studievejleder, hvis du har fundet et specifikt universitet, hvor du gerne vil læse økonomi! KILROY's studievejledning er gratis!

Få mere information om uddannelser inden for Økonomi i udlandet
Kontakt os
Kontakt