Shipping

Shipping uddannelse - studere shipping - læse shipping

Studér shipping i udlandet?

Shipping kan du læse i mange forskellige lande i verden. Find de forskellige universiteter, der tilbyder shippinguddannelser i udlandet, ved at udvide listen nederst på siden.

Drømmer du om en uddannelse til vands?

Elsker du det maritime liv og måske endda samtidig business? Føler du tiltrukket af en uddannelse, hvor din fremtidige arbejdsplads kan være hvor som helst i verden? Vil du gerne have en uddannelse der giver dig en international profil?

Så er det en rigtig god idé at tage din shippinguddannelse i udlandet, da den giver dig internationale kompetencer, ligesom du ved at studere i udlandet gør dig selv meget attraktiv i en branche, hvor globalt samarbejde er et af nøgleordene.

Hvad indeholder en shippinguddannelse?

En shippinguddannelse indeholder naturlige elementer som handel, erhvervsøkonomi, fiansiering & marketing, ligesom studiet giver dig en grundlæggende forståelse for forretnings- og udviklingsstrategier. Som udgangspunkt er der ingen uddannelser, der er ens i hele verden, så shippinguddannelsen vil variere i indhold afhængig af, hvor du vælger at læse den.

Hvor kan jeg studere shipping i udlandet?

Hvis du har spørgsmål om shippinguddannelsen, kan du kontakte vores studievejledere. Studievejledningen er gratis, og kan være med til at realisere de drømme, du går og har. Udvid nedenstående liste for at få et overblik over, hvilke universiteter vi samarbejder med, der tilbyder en uddannelse i shipping.

Få mere information om uddannelser inden for Shipping i udlandet
Kontakt os
Kontakt