Turisme/Rejseliv

Studér turisme i udlandet

KILROY kan tilbyde samarbejde med nogle af de fedeste universiteter i verden. Se hvilke universiteter, der tilbyder en uddannelse inden for turisme og rejseliv i udlandet nedenfor.

Vil du have en karriere indenfor rejsebranchen? Har du selv besøgt en masse lande og vil du arbejde indenfor en branche hvor du selv, eller din nærmeste kollega altid er på vej til en spændende destination? Og drømmer du om at give andre mennesker unikke rejseoplevelser? Så kan det være at du skal overveje en karriere indenfor rejsebranchen. 

Hvilke fag skal jeg have på turisme-uddannelsen?

En turismeuddannelse vil helt sikkert variere i indhold, afhængig af hvor du læser den henne. Der vil dog være nogle områder, som du med stor sandsynlighed kommer til at berøre. F.eks. vil du formentlig blive undervist i kultur og kulturmøder, produktudvikling inden for branchen, miljøstudier, kommunikation, markedsstudier, branding og relaterede fag. 

Hvor kan jeg studere rejseliv og turisme?

KILROY samarbejder med flere fede universiteter, der alle tilbyder uddannelser inden for rejseliv/turismebranchen. Se listen forneden og kontakt vores studievejledere, hvis du har spørgsmål. Husk at vores studievejledning er gratis.

Få mere information om uddannelser inden for Turisme/Rejseliv i udlandet
Kontakt os
Kontakt