Dans

danseuddannelse i udlandet - danseskole i udlandet

Studér dans i udlandet

Har du en danser gemt i maven? Og lyst til at uddanne dig i udlandet? Tag med KILROY på studieophold! Få gratis studievejledning om at studere dans i udlandet.

Uddannelsen som danser giver dig både praktiske og tekniske færdigheder i moderne danseteknik.

Hvorfor skal jeg studere dans? 
Du har mulighed for at specialisere dig inden for koreografi eller kan vælge at fortsætte din uddannelse som udøvende danser.

Som færdiguddannet kan du arbejde som professionel danser på teatre i både ind- og udland. Du kan også beskæftige dig med dansens formsprog i andre sammenhænge som underviser eller danseformidler.

Du træner og lærer om kroppen i bevægelse, om dansen som håndværk og om dansens samspil med musikken.

Du får desuden undervisning i dansens historie, i kulturhistorie, danseanalyse, æstetik og kritik, hvilket varierer lidt, alt efter hvor du vælger at danse!

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg studere dans i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelsen som danser i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Dans i udlandet
Kontakt os
Kontakt