Musik

musikuddannelse i udlandet - læs musik i udlandet

Studér musik i udlandet

Drømmer du om at leve af at spille musik? Vil du gerne være musiker i udlandet? Tag med KILROY på studieophold!

Hvis du er musikalsk anlagt og gerne vil spille musik eller synge som levevej, er det en god idé at tage en uddannelse inden for musikbranchen.

Hvorfor skal jeg studere musik? 
En musikuddannelse rummer flere muligheder. Du kan lægge vægt på dit hovedinstrument, sang, produktion eller komposition. Kombinationen af et højt kunstnerisk niveau, musikalsk praksis og teori vil lære dig en masse.

På uddannelsen lærer du at finde frem til dit eget kunstneriske udtryk, men ligeledes at indgå i musikalsk samspil med andre musikere.

Du får også en grundlæggende viden om pædagogiske, didaktiske og psykologiske teorier, metoder og får undervisningsfærdigheder i at formidle din viden.

Du lærer desuden om musikhistorie, stilarter og repertoire og får indsigt i musikbranchen og kulturlivet forskellige steder i verden - særligt det land, du studerer i.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg studere musik i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder uddannelsen i musik i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Musik i udlandet
Kontakt os
Kontakt