Skuespil

læs til skuespiller i udlandet

Studér skuespil i udlandet

Er du klar til at kaste dig ud på dybt vand som skuespiller? Vil du gerne satse på en international karriere? Læs til skuespiller i udlandet

KILROY tilbyder gratis studievejledning til dig der drømmer om at læse til skuespiller i udlandet. Det kan for eksempel være spørgsmål om SU, bolig, visum og om hvilke adgangskrav der er for at kunne læse til skuespiller i udlandet. Send os en email og vi hjælper dig på vej.

Lidt om at læse en skuespiller uddannelse i udlandet

Som skuespiller har du kun dig selv som redskab. Derfor skal du være god til at improvisere, påtage dig flere forskellige roller og kunne stå på en scene.

Du udviser viljestyrke og selvstændighed ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV. De fleste arbejdsgivere ser det som en fordel, at du har studeret i udlandet. 

Hvor kan jeg studere skuespil i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, der tilbyder skuespiller uddannelser i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor, og lad os guide dig af sted.

Få mere information om uddannelser inden for Skuespil i udlandet
Kontakt os
Kontakt