Eventkoordinator

Læs eventplanning i udlandet - Eventkoordinator i udlandet

Studér til eventkoordinator i udlandet

Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som eventkoordinator i udlandet, ved at udvide listen nederst på denne side.

Er du den, der altid koordinerer og planlægger events, når der skal arrangeres noget i vennegruppen? Tag dine planlægningsevner et skridt videre, og gør det til din levevej med en uddannelse som eventkoordinator! KILROY samarbejder med universiteter i hele verden, hvor du kan uddanne dig til eventkoordinator. 

Hvad kan jeg som eventkoordinator?

Har du taget en uddannelse som eventkoordinator i udlandet, har du fået tilføjet en stribe gode og attraktive kompetencer til dit CV. Som eventkoordinator kan du være med til at iværksætte og facilitere alt fra store events til mindre nicheforsamlinger. Alt handler i virkeligheden om at kunne sætte sig i kundens sted, og så levere den oplevelse, som der forventes (og gerne mere til). 

Som eventkoordinator kan du være ansat i en specifik virksomhed, der arbejde med oplevelser, eller f.eks. i et PR-bureau, der arrangerer events for andre virksomheder. Du lærer om økonomi og budgettering, kundekontakt, værtskab og projektledelse.

Som eventkoordinator har man en vigtig rolle i alt fra eventplanlægningens spæde start til udførelsen i praksis, og man får dermed mange berøringsflader, og møder mange forskellige mennesker. Derfor er især menneskekontakten og projektlederegenskaberne vigtige elementer i uddannelsen.

Hvorfor skal jeg læse i udlandet?

Ud over at du får dig en oplevelse for livet, og møder tonsvis af nye mennesker, er det ligeledes meget attraktivt for kommende arbejdsgivere, at du har studeret i udlandet. Især i en branche som denne, hvor udadvendthed, mod og selvstændighed er nøgleattributor hos den gode eventkoordinator. 

Hvor kan jeg læse til eventkoordinator i udlandet?

KILROY samarbejder med universiteter i hele verden, og der er altid mulighed for at studere dine drømmeuddannelse i udlandet. Tjek listen nedenfor og se, hvor i verden KILROY kan hjælpe dig med at læse til eventkoordinator. Husk at KILROY har gratis studievejledning!

Få mere information om uddannelser inden for Eventkoordinator i udlandet
Kontakt os
Kontakt