Hospitality management

Studer Hospitality Management i udlandet og få hjælpe til hele ansøgningsprocessen.

Studér hospitality management i udlandet

Drømmer du om en uddannelse inden for turisme- og hotelbranchen? Med en uddannelse i hospitality management lærer du om ledelse, strategi, drift og økonomi med fokus på turisme- og hotelbranchen.

Er ledelse i rejsebranchen en drøm for dig? Så bør du overveje at læse hospitality management hos en af KILROY's samarbejdspartnere. 

Hvad er hospitality management?

Turisme er ikke blot turisme. For at arbejde bedst muligt i branchen, er det vigtigt, at man har et dybdegående kendskab til f.eks. strategi, økonomi og kultur. Denne uddannelse giver dig forudsætningerne for at arbejde strategisk med virksomheder, der beskæftiger sig med oplevelsesøkonomi.

Hvilke fag skal jeg have i hospitality management-uddannelsen?

Selvom uddannelsen ikke er ens i alle lande, vil du typisk skulle have fag inden for økonomi, ledelse, kultur- og gæsteforståelse samt strategisk virksomhedsforståelse. Med fag inden for ovenstående områder, får du en solid kultur-, ledelses- og virksomhedsforståelse, så du bedst muligt kan rådgive virksomheder i turistbranchen ved at identificere relevante problemstillinger samt analysere dig frem til mulige løsningsforslag.

Hvor kan jeg læse hospitality management i udlandet?

Gennem KILROY har du mulighed for at læse hospitality management på en række universiteter i hele verden. Og er der seriøst nogen uddannelse, der er mere oplagt at tage i udlandet? Udvid listen over dine muligheder nedenfor:

Få mere information om uddannelser inden for Hospitality management i udlandet
Kontakt os
Kontakt