Arkæologi

Studér arkæologi i udlandet

Er du fascineret af fortiden? Og kunne du tænke dig at få indsigt i arkæologi på et mere internationalt plan? Tag din uddannelse i arkæologi i samarbejde med KILROY.

På arkæologi lærer du om fortidens levn, og ved at tage uddannelsen i udlandet lærer du om historiske opdagelser i andre dele af verden.

Hvorfor skal jeg læse arkæologi?
Ud fra studiet af materielle levn, altså menneskeskabte ting, herunder redskaber, kunstgenstande og bygninger, får du indsigt i fortidens samfund og kulturer.

Du lærer også at at formidle din viden om fortiden og vil her få færdigheder inden for kulturarvsforvaltning og projektstyring, lige som du vil lære om dokumentationsmetoder, og hvordan nutidens teknologi kan kobles sammen med arkæologisk arbejde.

Hvorfor studere i udlandet?
Forskellige steder i udlandet er der mulighed for at komme ud i felten og deltage i udgravningsarbejde og hvordan du bearbejder og systematiserer arkæologiske fund. Der vil være mange anderdeles fund end i Danmark, og du studerer med folk fra hele verden. Udvid dit netværk, få masser af sjove oplevelser og prøv det internationale miljø af.

Hvor kan jeg læse arkæologi i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder studier i arkæologi i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Arkæologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt