Filosofi

Læs filosofi i udlandet - filosofi uddannelse i udlandet

Studér filosofi i udlandet

Filosofi handler om virkelighedsopfattelser og grundbetingelser for menneskets viden og måde at handle på. I udlandet kan du sammen med KILROY få helt nye perspektiver på uddannelsen.

Viden om filosofi stammer fra forskellige steder i verden, og ved at studere filosofi i udlandet vil du lære om helt andre strømninger end herhjemme.

Hvorfor skal jeg læse filosofi?
Uddannelsen udvikler din kritiske sans, at analysere argumenter og synspunkter og se enkeltproblemer i en større og mere global sammenhæng. Det kan være ud fra den vestlige, filosofiske tradition eller den antikke, middelalderlige og nyere tids filosofi. Du lærer om spændende filosofiske discipliner som logik, metafysik, videnskabsteori, etik og moral. 

Hvorfor studere i udlandet?
Når du er ude af din komfortzone og i fremmede omgivelser, vil du automatisk blive nysgerrig og stille spørgsmål ved for eksempel etiske eller politiske problemstillinger i det pågældende land. På den måde lærer du en masse nyt og opdager virkelighedsopfattelser i andre dele af verden. Udvid dit netværk, få masser af sjove oplevelser og prøv det internationale miljø af.

Hvor kan jeg læse filosofi i udlandet?
Find de forskellige universiteter, hvor du kan studere filosofi i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Filosofi i udlandet
Kontakt os
Kontakt