Historie

læs historie i udlandet - studere historie

Studér historie i udlandet

Interesserer du dig for historie på et mere globalt plan? Kombinér dine studier med et ophold i udlandet, hvor du lærer om historien i andre dele af verden. KILROY sørger for alt det praktiske undervejs.

Verdenshistorien er utroligt omfattende, og ved et udlandsophold er det oplagt at specialisere dig inden for det pågældende lands historie. 

Hvorfor skal jeg læse historie?
Historievidenskaben fokuserer på mennesket og samfundets udvikling gennem tiderne. Det handler om at få overblik over en historisk periode og om at sætte begivenheder og personer ind i deres rette sammenhæng for at give en forståelse og et billede af fortiden.

Undersøg fortidens kilder og lær at forholde dig kritisk til de historiske emner. Kilderne kan være artikler, lovtekster, breve eller digte, men det kan også være billeder, monumenter, film eller tv.

Der findes masser af spændende historie fra svundne tider og helt frem til i dag, så der er rigeligt at lære og blive klog på.

Hvorfor studere i udlandet?
Når du er ude af din komfortzone og i fremmede omgivelser, vil du automatisk blive nysgerrig og stille spørgsmål. På den måde lærer du om de historiske strømninger i landet. Du får tonsvis af gode oplevelser, nye venskaber og måske en karriere i udlandet?

Hvor kan jeg læse historie i udlandet?
Find de forskellige universiteter, hvor du kan studere historie i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Historie i udlandet
Kontakt os
Kontakt