Litteratur

Studér litteraturvidenskab i udlandet

Er du en bogorm? På litteraturvidenskab læser du klassiske værker på tværs af genrer, kulturer og historiske perioder. Pak bøgerne og tag til udlandet med KILROY.

Der findes meget velskrevet litteratur i verden, og ved at tage din uddannelse i udlandet vil du opdage nye forfattere, litterære perioder og andre landes forhold til litteratur.

Hvorfor skal jeg læse litteraturvidenskab?
Uddannelsen i litteraturvidenskab handler om forholdet mellem litteratur og de andre kunstarter. Du arbejder med forskellige litterære genrer som romaner, noveller, essays og digte, og du lærer at analysere og fortolke de litterære værker og sætte dem ind i en kulturel og historisk sammenhæng.

Du lærer at analysere moderne værker, som kan være alt fra film og musik til moderne arkitektur, og at forstå dem i forhold til det samfund og den historiske tid, de er blevet skabt i. Forfattere gennem tiden har ofte ladet sig inspirere af samtiden.

Hvorfor studere i udlandet?
Der findes så mange gode, ulæste bøger ude i verden, som bare venter på at blive læst! For at opdage nye værker og tendenser er det en spændende mulighed at tage din uddannelse i udlandet. Du lærer en masse og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse litteraturvidenskab i udlandet?
Find de forskellige universiteter, hvor du kan studere litteraturvidenskab i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Litteratur i udlandet
Kontakt os
Kontakt