Religion

Læs Religionsvidenskab i udlandet - Uddannelse i religion i udlandet

Studér religion i udlandet

Der findes rigtig mange religioner på verdensplan - store som små. Hvis du vil lære mere om fremmede religioner er det oplagt at tage din uddannelse i udlandet med hjælp fra KILROY.

Hvordan ændrer religionerne sig med tiden? Hvorfor har nogen religioner så meget magt? Og hvordan skal du selv forholde dig til de mange religiøse spørgsmål? Religion er en videnskab, der lægger op til undren og fortolkning.

Hvorfor skal jeg læse religionsvidenskab?

Du læser forskellige religiøse tekster og ser på, hvilken betydning religion har for mennesker i dag, samt den rolle, religion spiller i kulturmøder og i skabelsen af både nationale og etniske identiteter.

Du lærer desuden at fortolke og analysere religioner og religiøse fænomener i deres kulturelle og historiske sammenhæng. Du studerer religion i en bred kulturhistorisk forstand og arbejder med religioners historiske udvikling, samfundsmæssige placering og nutidige fremtræden på baggrund af religiøse tekster, antropologiske beskrivelser samt sociologiske undersøgelser.

Hvorfor studere i udlandet?
For at forstå verdens religioner er det oplagt at tage ud og møde mennesker, der har andre religiøse overbevisninger og tanker om tro. Du lærer en masse og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse religionsvidenskab i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder religionsvidenskab i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Religion i udlandet
Kontakt os
Kontakt