Civilingeniør

Studér til civilingeniør i udlandet

Interesserer du dig for naturvidenskab kombineret med den nyeste teknologi? Så er det oplagt at læse til civilingeniør i udlandet - KILROY hjælper dig gerne på vej!

På civilingeniøruddannelsen går du i dybden inden for det kemiske fagområde. Du arbejder med planlægning, udvikling og kontrol af kemiske processer inden for for eksempel miljø, energiforsyning eller medicinal- og fødevareindustrien.

Hvorfor skal jeg læse til civilingeniør?
En uddannelse til civilingeniør kan give dig baggrund for at overskue og løse tekniske og naturvidenskabelige problemstillinger, så løsningen kommer samfundet til gode.

Du kan arbejde med alt fra konstruktion af synlige ting som en metro eller en bro til udvikling af internettet eller konstruktion af materialer på nanoskala-niveau.

Uddannelsen er baseret på naturvidenskabelige fag som matematik, fysik og kemi, som giver dig en videnskabelig basis for at løse alverdens tekniske problemstillinger.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i forskellige lande. Du lærer en masse og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse til civilingeniør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som civilingeniør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

 

Få mere information om uddannelser inden for Civilingeniør i udlandet
Kontakt os
Kontakt