Elektroingeniør

Studér til elektroingeniør

Energi og elektronik er altafgørende for vores højteknologiske samfund. Netop disse områder kan du uddanne dig inden for som elektroingeniør - og hvorfor ikke gøre det i udlandet?

Som elektroingeniør bliver du uddannet inden for tre hovedområder: stærkstrøm, svagstrøm og datateknik. Du ender derfor som enten stærkstrøms-, svagstrøms- eller dataingeniør.

Hvorfor skal jeg læse til elektroingeniør?
Du skal som elektroingeniør være dygtig til matematik, kemi og fysik. Elektroningeniører laver mange analyser, bearbejder data og styrer projekter.

Det er vigtigt at have et godt overblik og kunne arbejde på længerevarende projekter. Som elektroingeniør har du mulighed for at blive ansat i mange forskellige brancher, og flere ender med at søge job i udlandet.

Stærkstrøm er en af de vigtigste energikilder, og svagstrøm er en forudsætning for elektronikken. Avanceret elektronik og datateknologi er fundamentalt for informationssamfundet.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i forskellige lande. Du lærer en masse og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse til elektroingeniør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som elektroingeniør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Elektroingeniør i udlandet
Kontakt os
Kontakt