IT/computeringeniør

Studér til IT ingeniør

Vil du være med til at udvikle fremtidens teknologi og programmer? Som IT-ingeniør får du både stort ansvar og en viden, kun få andre besidder. Læs til IT-ingeniør i udlandet med KILROY.

Uddannelsen handler primært om at udvikle IT-systemer og programmer til elektroniske apparater som mobiltelefoner, måleinstrumenter eller udstyr til hospitaler og overvågning.

Hvorfor skal jeg læse til IT-ingeniør?
Du lærer at planlægge og udvikle systemer til virksomheder, som for eksempel kan sikre bankers it-systemer. Samtidig får du en teoretisk og praktisk viden om metoder og teknologier til informationsbehandling og datalogi.

Som IT-ingeniør kan du arbejde med computerteknologi, netværkssystemer, systemudvikling, internet, kommunikation og programmering. Du kan desuden beskæftige dig med udvikling eller rådgivning om it-systemer i samarbejde med programmører og dataloger.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i forskellige lande. Du lærer en masse og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse til IT-ingeniør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som IT-ingeniør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for IT/computeringeniør i udlandet
Kontakt os
Kontakt