Maskiningeniør

Studér til maskiningeniør i udlandet

Vil du være med til at konstruere alt fra værktøj til maskiner, skibsmotorer og enorme kraner? Maskiningeniører står bag mange essentielle opfindelser, og du kan tage uddannelsen i udlandet med KILROY.

Maskiningeniører er beskæftiget inden for tekniske områder som omfatter produktudvikling, konstruktion, kvalitetsteknik, produktion, projektledelse og andre ledelsesopgaver.

Hvorfor skal jeg læse til maskiningeniør? 
Din stilling har typisk navn efter virksomhedens produkter eller branche. Det kan være apparatingeniør, plastingeniør, agroingeniør eller støberiingeniør. En del opgaver er dog de samme, uanset hvad virksomheden fremstiller. 

Arbejdet består blandt andet i at analysere, hvordan krav til funktion og holdbarhed rent teknisk kan opfyldes, og du skal undersøge prisen på at fremstille produktet. 
Er du opfindertypen er der rig mulighed for også selv at fremstille og udvikle nye produkter, som der er brug for på markedet.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i flere forskellige lande. Du lærer nye ting om faget og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse til maskiningeniør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som maskiningeniør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Maskiningeniør i udlandet
Kontakt os
Kontakt