Nanoteknologi

Studér nanoteknologi i udlandet

Nanoteknologi bygger først og fremmest på fysik, kemi og biologi. Er der et naturfagligt talent gemt i dig, så tag skridtet og studér i udlandet med hjælp fra KILROY.

Med nanoscience arbejder du med at udvikle nye materialer, ny medicin og miljørigtige produkter på et niveau, som kun er cirka tre gange større end et atom.

Hvorfor skal jeg læse nanoteknologi? 
På uddannelsen kan du studere alt fra nye former for kræftbehandling over brændselsceller, der omdanner brint til energi uden at forurene, til strømførende nanorør, der øger computeres hastighed.

De klassiske videnskaber har lært os, hvordan atomer og molekyler opfører sig. Nanoteknologi handler om at kontrollere og organisere molekylerne i en struktur, så de får tilført nye egenskaber.

Du vil efterfølgende have jobmuligheder inden for blandt andet medicinalsektoren, på miljøområdet eller inden for bioteknologi.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i flere forskellige lande. Du lærer nye ting om faget og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse nanoteknologi i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i nanoteknologi i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Nanoteknologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt