Softwareingeniør

Studér til softwareingeniør

Har du hovedet godt skruet på, når det gælder computere? Uddannelsen som softwareingeniør lærer dig at udvikle software fra bunden, og du kan læse i udlandet med KILROY.

Uddannelsen som softwareingeniør handler om at udvikle softwareløsninger, der passer til det moderne samfund, hvor softwareteknologi indgår i alt fra computere, mobiltelefoner og biler til søgemaskiner, fitness og netbank.

Hvorfor skal jeg læse til softwareingeniør? 
Du lærer at udvikle software, der passer til de mennesker og organisationer, som skal bruge den, og du bliver i stand til at udnytte de tekniske muligheder og at fremtidssikre softwaren.

Du vil typisk have jobmuligheder i virksomheder, der udvikler og sælger software. Her kan du være projektleder og udvikle it-systemer, softwareløsninger og mobilapplikationer til mange forskellige kunder.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i flere forskellige lande. Du lærer nye ting om faget og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse til softwareingeniør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som softwareingeniør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Softwareingeniør i udlandet
Kontakt os
Kontakt