Telekommunikation

Studér telekommunikation i udlandet

Hvordan fungerer en smartphone egentlig? Der ligger enorme mængder af teknologi og viden bag skærmen. Vær med til at udvikle fremtidens teknologi og studér telekommunikation i udlandet.

Du vil inden for telekommunikation arbejde med optisk kommunikation, smartphones og internet, men du kan også beskæftige dig med softwaredesign, signaler eller transmissionsteknologi.

Hvorfor skal jeg læse telekommunikation? 
Uddannelsen omfatter telekommunikation og it- og massekommunikation. Disse områder er i stigende grad ved at smelte sammen både i forbindelse med udstyr, transmissionsmedier og tjenester.

Du lærer både om komponent- og systemdesign, komplekse netværksstrukturer og om udvikling af tjenester og informations- og kommunikationsteknologi.

Du har mulighed for at specialisere dig inden for mange spændende områder efter din uddannelse - og have direkte indflydelse på fremtidens teknologi.

Hvorfor studere i udlandet?
Ingeniører kan få job i hele verden, og det er en oplagt uddannelse at tage, hvis du gerne vil prøve at bo og arbejde i flere forskellige lande. Du lærer nye ting om faget og får nye venner i et andet land, og dine erfaringer kan du tage med videre i livet.

Hvor kan jeg læse telekommunikation i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i telekommunikation i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Telekommunikation i udlandet
Kontakt os
Kontakt