Informationsteknologi

Studer Informationsteknologi i udlandet

Studér informationsteknologi i udlandet

Uddannelsen i informationsteknologi kombinerer teknologi, kommunikation og forretningsudvikling. Det er fremtiden! Læs mere om dine muligheder for at læse i udlandet med KILROY.

Fag som matematik, forretningstilpasning, usability, kultur, kommunikation, programmering og datastrukturer er grundstenene i informationsteknologi. Det er en alsidig uddannelse, hvor du vil udvikle dig på mange punkter.

Hvorfor skal jeg læse informationsteknologi? 
Informationsteknologi er et spændende område i rivende udvikling. Som uddannet indenfor informationsteknologi vil du få en central rolle i udviklingen af fremtidens samfund.

Vil du have praktisk og teoretisk viden inden for design, programmering og implementering af computersystemer, så skal du tage dig en uddannelse i informationsteknologi. 

Hvorfor studere i udlandet?
Der er masser af gode grunde til at studere i udlandet - særligt inden for IT, som er en internationalt baseret videnskab. Du forøger dine chancer for et fedt job i udlandet, og under selve opholdet får du ny viden, gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg læse informationsteknologi i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i informationsteknologi i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Informationsteknologi i udlandet
Kontakt os
Kontakt