Programmør

Læs til Programmør i udlandet

Studér til programmør i udlandet

Bliv programmør i udlandet gennem KILROY og få en international viden om faget. Programmører kan nemt score job i hele verden, så se at komme af sted!

Er du vild med kodesprog og computere? Så er uddannelsen som programmør højst sandsynligt noget for dig. IT er i rivende udvikling, og der vil med sikkerhed være behov for dygtige programmører i fremtiden. 

Hvorfor skal jeg læse til programmør? 
Programmører opbygger og vedligeholder forskellige typer it-systemer. Det kan være programmer til databaser, tekstbehandling eller computerspil. Programmøren kan både være ansat hos leverandøren af it-systemer eller i den enkelte kundevirksomhedes it-afdeling. Uanset hvad er programmører helt uundværlige!

En væsentlig del af arbejdet foregår i samarbejde med it-systemets brugere, så der er god mulighed for interaktion med kunderne.

Hvorfor studere i udlandet?
Der er masser af gode grunde til at studere i udlandet - særligt inden for IT, som er en internationalt baseret videnskab. Du forøger dine chancer for et fedt job i udlandet, og under selve opholdet får du ny viden, gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg læse til programmør i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser som programmør i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Programmør i udlandet
Kontakt os
Kontakt