Menneskerettigheder

Studér human rights i udlandet

Vil du gøre en forskel på et mere globalt plan? Lær om menneskers rettigheder og forholde i mange forskellige lande. KILROY hjælper dig godt på vej!

En uddannelse i menneskerettigheder giver dig først og fremmest en grundlæggende forståelse for, hvordan rettigheder gælder i forskellige politiske, sociale, økonomiske og miljømæssige sammenhænge verden rundt. 

Hvorfor skal jeg læse human rights? 
Du udvikler en kritisk sans for menneskerettigheder i praksis. Du opbygger en viden om alt fra særlige værktøjer til teorier og konkrete ændringer. Det er en spændende proces at udvikle kompetencerne til at kunne håndtere virkelige problemstillinger og dermed skabe reelle løsninger. 

Ved at studere human rights i udlandet får du et mere internationalt perspektiv. Der findes utallige retssystemer, love og regler i verden, og du kan specialisere dig inden for det område, du har mest lyst til. Fagene omfatter blandt andet sociologi, statskundskab, økonomi, filosofi, historie og demografi. 

Hvad enten du interesserer dig mest for ulandspolitik, kvinders rettigheder eller international politik, er det oplagt at studere human rights! 

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og studere i udlandet. Det forøger dine chancer for et fedt job, og under selve opholdet får du ny viden, gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg læse human rights i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser i human rights i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Menneskerettigheder i udlandet
Kontakt os
Kontakt