Arkitektur

Studer arkitektur i udlandet - Arkitektstudier i udlandet

Studér arkitektur i udlandet

Er du nysgerrig på international artitektur? Drømmer du om at opføre skyskrabere i New York? Tag på studieophold i udlandet gennem KILROY.

Lær at designe huse, lejligheder, byområder og landskaber - og vær med i processen, når din tegning bliver til virkelighed!

Hvorfor skal jeg studere arkitektur? 
Ud over de praktiske færdigheder, uddannelsen giver dig, lærer du også at indarbejde alle de faktorer, der påvirker et projekt. Det vil sige hensynet til etik, æstetik, funktion, teknologi, miljø og samfund.

Arkitektur krydser landegrænser, og du har mulighed for at arbejde på både danske og internationale tegnestuer - derfor er det helt oplagt at få noget international erfaring.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og vælge at studere i udlandet. Du forøger dine chancer for et fedt job, og under selve opholdet får du ny viden, gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg studere arkitektur i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for arkitektur i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Arkitektur i udlandet
Kontakt os
Kontakt