Digitale medier

Studér digitale medier i udlandet

De digitale medier har en enorm indflydelse på vores hverdag. Du kan være med til at sætte dagsordenen og udvikle digitale løsninger til virksomhederne - tag med KILROY til udlandet og lær en masse!

Vil du skabe de bedste brugeroplevelser gennem interaktionsdesign? På uddannelsen i digitale medier bliver du i stand til at få et budskab ud ved at designe indhold og layout på tværs af digitale medier.

Hvorfor skal jeg studere digitale medier? 
Du vil som udgangspunkt beskæftige dig med design af digitale medier og kommunikation på flere områder.

Du kan arbejde med design af interaktive løsninger til virksomheder og organisationer. Det vil lære dig at forstå en række udfordringer. Hvad er de sociale konsekvenser af den nye måde at kommunikere på? Hvordan opleves de budskaber, der kommunikeres via digitale medier, og hvordan opnås det, at budskabet slår igennem?

Interaktionsdesign handler om design af teknologien og måden, teknologien bruges i samspil med mennesker. Arbejdet med interaktionsdesign handler om at designe digitale teknologier og tjenester, så de fungerer bedst muligt i såvel professionel kontekst som i vores hverdagsliv.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og vælge at studere i udlandet. Du lærer ofte helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under selve opholdet får du gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg studere digitale medier i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for byplanlægning i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

 

Få mere information om uddannelser inden for Digitale medier i udlandet
Kontakt os
Kontakt