Fotografi

Studer fotografi i udlandet

Studér fotografi i udlandet

Er der en fotograf gemt i dig? Bruger du timevis på at få det perfekte billede på dine rejser? Der findes mange gode fotoskoler i udlandet, og KILROY samarbejder med nogle af de bedste.

Hvad er mere oplagt end at studere fotografi i udlandet, så du samtidigt kan rejse landet rundt og finde nye spændende locations og motiver at udvide dit portfolio med?

Hvorfor skal jeg studere fotografi? 
Fotografuddannelsen giver en grundlæggende viden om de mange forhold, som bestemmer kvaliteten af dine billeder. Hele vejen fra planlægning, optagelse til den endelige færdiggørelse af billeder. Det er en teknisk krævende proces, der stiller store krav til fotografens dygtighed.

Fotografens arbejdsområde er meget bredt. Du kan derfor ende i mange forskellige brancher og lave reklame- og illustrationsbilleder, portrætfotos, reportager eller idéforslag og skitser til kunder.

Der er med andre ord masser af opgaver at tage fat i - og at skabe nye rammer i udlandet vil med garanti både inspirere og dygtiggøre dig!

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og vælge at studere i udlandet. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under selve opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg studere fotografi i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for fotografi i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Fotografi i udlandet
Kontakt os
Kontakt