Grafisk design

Læs grafisk design i udlandet

Studér grafisk design i udlandet

Drømmer du om at blive grafisk designer? Og måske endda få international erfaring? KILROY hjælper dig ud i verden!

Ved at tage uddannelse i grafisk design i udlandet, hvad enten det er et enkelt semester eller en hel uddannelse, vil du være på forkant med de nyeste tendenser inden for art director- og mediebranchen.

Hvorfor skal jeg studere grafisk design? 
Der er fokus på de visuelle, konceptuelle og kreative kompetencer. Du vil lære hvordan teoretisk viden bliver omsat til konkrete grafiske produkter.

De nye teknologier udvikles konstant, og det stiller krav til fremtidens grafiske designer. Tager du uddannelse i grafisk design på et af vores samarbejdsuniversiteter, kommer du derfor til at arbejde med:

  • Layout, illustration og typografi
  • Magasin-, bog- og emballagedesign
  • Digitalt design til mulitmedier og web
  • Computergrafik og tredimensionelt design
  • User experience

Du bliver en del af et kreativt, ungt, dynamisk miljø med tætte bånd til den grafiske designbranche - og det er særdeles nyttigt, når du senere skal på jobjagt!

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og vælge at studere i udlandet. Du lærer ofte helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under selve opholdet får du gode venskaber og relevant erfaring på dit CV.

Hvor kan jeg studere grafisk design i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder uddannelser inden for grafisk design i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Grafisk design i udlandet
Kontakt os
Kontakt