Indretningsdesign

Studér indretningsdesign i udlandet

Har du en forkærlighed for lækre møbler og øje for farvekombinationer? Så tag med KILROY til udlandet og bliv indretningsdesigner!

Som indretningsdesigner skal du ikke kun forholde dig til de kunstneriske og dekorative sider af indretningen, men også til de sociale, arbejdsmæssige og teknologiske.

Hvorfor skal jeg studere indretningsdesign? 
Drømmer du om at indrette bygninger og rum af enhver slags? Der bliver ofte lagt mærke til, når butikker, hoteller eller restauranter er flot indrettet, men du kan også komme til at arbejde med indretning på skoler, hospitaler og fabrikker.

Du skal kunne sætte dig ind i brugen og oplevelsen af forskellige typer rum, så de kan indrettes på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til anvendelse, økonomi og udtryk. Hvordan får man en butik til at fremstå eksklusiv, og hvordan får man et plejehjem til at virke hjemligt og hyggeligt? Disse problemstillinger lærer du at arbejde med under uddannelsen.

Du skal have sans for tegning, farver, proportioner, stil og forståelse for økonomi, teknik og organisation. Det har du rig mulighed for at lære i udlandet!

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og studere i udlandet. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere indretningsdesign i udlandet?
Find de forskellige universiteter, der tilbyder indretningsdesign i udlandet, ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Indretningsdesign i udlandet
Kontakt os
Kontakt