Modedesign

Studér modedesign i udlandet

Drømmer du om at designe eksklusive kjoler til den røde løber, nuttet børnetøj eller kostumer til teaterforestillinger? I udlandet er det hele muligt, og KILROY samarbejder med flere designskoler.

En modedesigner tænker i stil, snit og stoftyper. Du skal have sans for form, farve og materialer, og du er kreativ med øje for at opfange de nyeste trends.

Hvorfor skal jeg studere modedesign? 
I tekstilindustrien designes der tøj til alle formål fra inderst til yderst. Som modedesigner er du med i hele processen fra idé til endeligt produkt.

Du lærer at tegne skitser af dine idéer og være med i afgørelsen om, hvilke modeller der skal sættes i produktion. Herefter vil du være med til at sy prøvemodeller, tilføje rettelser og endelig sætte en sidste finger på det færdige design.

Som modedesigner er det vigtigt at finde inspiration, og det kan gøres mange steder - det er dog oplagt at gå på udstillinger og til shows i de store modemekkaer for at samle nye indtryk. Det har du mulighed for, når du studerer i udlandet.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark og studere i udlandet. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere modedesign i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder indretningsdesign i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Modedesign i udlandet
Kontakt os
Kontakt