Idrætslærer

Læs til idrætslærer i udlandet

Studér til idrætslærer i udlandet

Kan du ikke forestille dig at sidde stille på et kontorjob dagen lang? Er du aktiv og har lyst til at lære fra dig? Hvis du overvejer at blive idrætslærer, så få KILROY til at hjælpe dig.

Idræt er en essentiel del af skoleskemaet, særligt fordi bevægelse fremmer indlæringen og hindrer overvægt i en tidlig alder. Du kan være med til at udvikle børn og unges idrætsfærdigheder!

Hvorfor skal jeg studere til idrætslærer? 
Uddannelsen som idrætslærer kombinerer gerne sport og friluftsliv. Uddannelsen er både praktisk og teoretisk baseret, og du lærer at undervise i idræt, friluftsliv og sundhed - som regel på en folkeskole, et gymnasium eller i en institution. 

Der er masser at lære undervejs, hvor du vil beskæftige dig med fag som anatomi, bold, rytmisk bevægelse, dans, parkour og svømning. Friluftsaspektet handler mere om kano, havkajak, skiture og klatring, som varierer alt efter, hvor du vælger at tage uddannelsen.

Du vil også kunne tage ekstrafag som fysiologi, funktionel træning, mountainbike, livredning, projektstyring, førstehjælpskursus og idrætspsykologi.

Hvorfor studere i udlandet?
Du udviser viljestyrke, selvstændighed og motivation ved at forlade de trygge rammer i Danmark. Du lærer helt andre ting, end du ville gøre herhjemme, og under opholdet får du gode venner og relevant erfaring på dit CV - det er altid et plus at have studeret i udlandet.

Hvor kan jeg studere til idrætslærer i udlandet?
Vi samarbejder med flere forskellige universiteter, som tilbyder idrætslæreruddannelsen i udlandet. Find dit foretrukne universitet ved at udvide listen nedenfor.

Få mere information om uddannelser inden for Idrætslærer i udlandet
Kontakt os
Kontakt